ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΝΑΒΗ

Posted by digitaladmin 15/09/2014 3 Σχόλια

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΝΑΒΗ
Μια vegan νόστιμη πρόταση για ζυμαρικά πλούσια σε Ω3 σε συνδυασμό με την φρουτώδη γεύση του αβοκάντο
Οι σπόροι κάνναβης είναι πλούσιοι στα απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6. Περιέχουν μαγνήσιο, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση καλής υγείας σε περιόδους αυξημένου άγχους και έντονης επαγγελματικής φόρτισης.
Το αβοκάντο είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και ένας εύκολος τρόπος για να το αγαπήσουν -και -τα παιδιά είναι να φτιάξετε μια σάλτσα με αυτό.
Ετοιμάστε εύκολα και γρήγορα μια κρεμώδη, γευστική σάλτσα αβοκάντο και συνοδεύστε τη με ζυμαρικά. Θα ενθουσιαστείτε.
ΥΛΙΚΑ:

  • 1 συσκευασία πέννες PASTA MANIA
  • 2 αβοκάντο
  • 100γρ αποφλοιωμένους σπόρους κάνναβης OLA-BIO
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • χυμό ενός λεμονιού
  • χυμό  λάιμ
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • βασιλικό φρέσκο ( μικρό ματσάκι)
  • ντοματίνια κομμένα στη μέση ( περίπου 5-8)
  • αλάτι & πιπέρι

ΣΥΝΤΑΓΗ:

1. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Σε ένα μπλέντερ χτυπάτε καλά το αβοκάντο, τους σπόρους κάνναβης,το χυμό λεμονιού, το χυμό λάιμ, το σκόρδο, το μισό βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και στη συνέχεια ρίχνετε τη σάλτσα. Προσθέτετε τον υπόλοιπο φρέσκο βασιλικό και τα ντοματίνια, ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε με λίγο ξύσμα από λεμόνι.
Υπέροχες vegan δημιουργίες