NOODLES ΜΕ ΤΟΦΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Posted by antonis 19/08/2018 0 Σχόλια


ΥΛΙΚΑ:

  • 200g τόφου
  • 1 μεσαίου μεγέθους Κολοκυθι
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • συνδυασμός των πέντε μπαχαρικών για τόφου σας 
  • 2 κουταλιές της σούπας ECOMIL κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου 
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας  
  • σάλτσα σόγιας tamari
  • 2 κουταλιές της σούπας σπόρων κάνναβης  

ΣΥΝΤΑΓΗ:
1.Κόβουμε το τόφου σε κύβους και το μαρινάρετε μπαχαρικά και σάλτσα σόγιας
2.Κόβουμε το κρεμμυδάκι σε φέτες
3.Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες
4.Ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας σε δύο διαφορετικά τηγάνια
5.Ψηνουμε το τόφου με φρέσκο ​​κρεμμυδάκι σε ένα τηγάνι
6.Προετοιμαζουμε τα ζυμαρικά στο άλλο και προσθέτουμε την κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου 
7.Στο τέλος συνδυάζουμε όλα τα υλικά με τα ζυμαρικά μας και στο τέλος γαρνίρουμε με τους σπόρους κάνναβης
Έγινε!